Welkom bij de Annahoeve

In het gebied tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, net buiten de bebouwde kom van Woudenberg, vindt u de Annahoeve.


Op de Annahoeve werkten wij sinds 1991 met melkvee, op het ogenblik verzorgen wij jongvee in opfok en zijn er hobby schapen en kippen. De boerderij is sinds 1934 in het bezit van de familie.

Vanaf 12 februari 2007 bieden wij ook nieuwgebouwde, comfortabele kamers aan die ruimte bieden aan 4 tot 7 personen. Door de grote gezamenlijke keuken en gezellige huiskamer, is een verblijf in de Annahoeve ook uitermate geschikt voor grotere groepen van 18 tot 20 personen.

De omgeving van de Annahoeve nodigt uit tot heerlijke wandelingen, mooie fietstochten en velerlei toeristische uitstapjes.
Tijdens uw verblijf vertellen we graag over agrarische en historische achtergronden van de boerderij en het verzorgen van de dieren.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een verblijf op de Annahoeve? Stuurt ons dan een berichtje per e-mail. U kunt ons ook bellen voor meer informatie. Wilt u liever eerst bij ons komen kijken voordat u besluit te boeken? Belt u ons dan even voor het maken van een afspraak.

Tot ziens op de Annahoeve!

Albert en Elly Meerveld.