Welkom bij de Annahoeve

In de weilanden, net buiten de bebouwde kom van Woudenberg, vindt u de Annahoeve.

Onze boerderij ligt tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Een gebied dat de sfeer van vroeger nog uitademt. U vindt er landelijke rust, prachtige natuur, oude landgoederen en rustieke dorpjes en steden. Op de Annahoeve werken wij al sinds 1991 met melkvee. De boerderij is sinds 1934 in het bezit van de familie.

Vanaf 12 februari 2007 bieden wij ook nieuw gebouwde, comfortabele kamers aan die ruimte bieden aan 4 tot 6 personen. Door de grote gezamenlijke keuken en gezellige huiskamer, is een verblijf in de Annahoeve ook uitermate geschikt voor grotere groepen.

 De omgeving van de Annahoeve nodigt uit tot heerlijke wandelingen, mooie fietstochten en velerlei toeristische uitstapjes. Tijdens uw verblijf krijgt u een idee van het leven op het platteland, zoals het melken en voeren van het vee. Ook zult u het een en ander meekrijgen van de wat minder dagelijkse bezigheden zoals het binnenhalen van de oogst. Wij zullen u met veel plezier meer vertellen over onze dagelijkse en minder dagelijkse werkzaamheden op de boerderij.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een verblijf op de Annahoeve? Stuurt ons dan een berichtje per e-mail. U kunt ons ook bellen voor meer informatie. Wilt u liever eerst bij ons komen kijken voordat u besluit te boeken? Belt u ons dan even voor het maken van een afspraak.

Tot ziens op de Annahoeve!

Albert en Elly Meerveld.